Разгледайте всички видове IBS-Миещи препарати

icon_WAS_10500.png

IBS-Препарат за спрей-миещи машини WAS Universal 10.500

Течен, алкален концентрат за обезмасляване на водна основа, за отстраняване на упорити замърсявания. Идеален за употреба в автоматични машини, спрей-инсталации, инсталации с „наводняване“ на камерата, както и уреди за ръчно почистване със загряване на разтвора. Разработен за широк спектър от приложения, поради отличната съвместимост с материали.
icon_WAS_10100.jpg

IBS-Препарат за спрей-миещи машини WAS 10.100 (преди Горещ обезмаслител)

Течен, алкален концентрат за обезмасляване на водна основа. Отлично обезмасляване и почистване в едно. Съвместим с почти всички повърхности. Идеален за употреба в автоматични машини, спрей-инсталации, инсталации с „наводняване“ на камерата, както и уреди за ръчно почистване със загряване на разтвора.
icon_WAS_20100.png

IBS-Препарат за ултразвукови вани WAS 20.100

Ефективен, алкален, индустриален препарат (високоефективен концентрат) на водна основа. Подходящ за приложение в ултразвукови вани, както и други методи на почистване. Благодарение на силната проникваща способност, отстранява дори упорити замърсявания на труднодостъпни места.
icon_WAS_30100.png

IBS-Препарат за почистване под високо налягане WAS 30.100

Алкален, водоразтворим, течен почистващ концентрат — подходящ за приложение във всички пароструйки и уреди с високо налягане в индустрията и сервизите. Подходящ и за предварително напръскване.
icon_WAS_40100.png

IBS-Индустриален препарат за под WAS 40.100

Алкален почистващ препарат на водна основа (концентрат). Разработен за приложение в подопочистващи машини за ефективно почистване и поддръжка на подове в производствени помещения, сервизи, халета, цехове в различни отрасли.
icon_WAS_50100.png

IBS-Индустриален препарат WAS 50.100

Препарат с многостранно приложение в индустрията и сервизите. Високоефективен алкален препарат на водна основа. Готов за употреба (ready-to-use). Не изисква обозначаване съгласно ЕС-Директивите.
© 2019 Tech Industry Bulgaria EOOD. All rights reserved.

Please publish modules in offcanvas position.

Our website is protected by DMC Firewall!